Disclaimer

Auteursrechten en portretrecht

De Provincie Oost-Vlaanderen streeft ernaar de wettelijke bepalingen in verband met de auteursrechten en het portretrecht maximaal te respecteren.

 

Indien u meent dat we ongewild de auteursrechten of het portretrecht van iemand zouden hebben geschonden, neem dan contact op met communicatie@oost-vlaanderen.be. Indien nodig zullen we de situatie zo snel mogelijk regulariseren.

 

Gebruik van www.dewarmstevrijwilliger.be

Het audiovisueel materiaal van de website www.dewarmstevrijwilliger.be kan op beperkte resolutie afgeprint of gedownload worden. Hierdoor verkrijgt u een kosteloos gebruiksrecht op dit materiaal.

 

Indien u dit materiaal in hoge resolutie wil verkrijgen, dan moet u dit aanvragen via deze website. In dat geval zullen de toepasselijke gebruiksvoorwaarden u worden meegedeeld.

 

In beide gevallen mag u het audiovisueel materiaal slechts gebruiken voor niet-commerciƫle doeleinden en mits vermelding van de auteur of de auteursrechthebbende.

 

De Provincie Oost-Vlaanderen is niet aansprakelijk voor het gebruik van dit materiaal door u. U vrijwaart de Provincie Oost-Vlaanderen voor alle mogelijke aanspraken van derden met betrekking tot het gebruik van dit materiaal. Verder mag u dit materiaal niet gebruiken op een wijze die de Provincie Oost-Vlaanderen schade zou kunnen berokkenen.

 

Door mee te werken aan de zoektocht naar de Warmste Vrijwilliger van Oost-Vlaanderen verklaart u zich akkoord met bovenstaande gebruiksvoorwaarden.